Tuirel S777 Ilmoittautuminen ja Upgrade FAQ

Tuirel S777 onkädessä pidettävä auto skanneri, joka voi auttaa sinua vaivaa – versot ALLsähköisten järjestelmien auton tehokkaasti . Seuraavassa on muutamia kysymyksiä ( usein kysyttyihin asiakkaat ) voivat auttaa sinua tietää enemmän Tuirel S777 .
Tuirel S777
Rekisteröinti FAQ
K: Miten tehdä, kun Loppukäyttäjä tai maahantuojalta unohtaa login salasana ?
: Selaa http://www.tuireup.com find [ Jäsen Kirjaudu ] osiossa [Unohtuiko salasana] , täyttää käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite , jota käytit rekisteröintiin , valitse käyttäjä tyyppi ja valitse [ Vahvista] , se ponnahtaa viestin kertoa, ettäposti on lähetetty sähköpostiosoitteesi . Tarkista sähköpostisi valintaruutu, jos saatsähköpostin otsikolla [Unohtuiko salasana] , saatalkuperäisen salasanan [ 123456 ] . Jos haluat muuttaa alkuperäistä salasanaa , siirry jäsenen keskus muuttaa sitä . Huomautus : jos et voi vastaanottaasähköpostia , tarkista Junk postilaatikkoon .

K: Miten tehdä, kun en saapostia , kun olen yrittänyt löytää takaisin salasanan kautta Tuirel sivuilla?
: A.please virkistää postilaatikkoon
b.please tarkistaa, jos se on teidän roskapostin laatikko .
c.If et saa sitä , yritä uudelleen .

Q : Miten poistua jäsen keskustassa?
: Etsi ja napsauta [Lopeta] ensimmäisellä rivillä jäsen keskustasta , tai saada takaisin etusivulle , löytää [ Jäsen Kirjaudu ]-osio , napsauta [Lopeta ] .

Tuirel S777 obd2 scanner päivittää FAQ
Q1 : Miten tehdä, jos päivitys työkalu voi lukea sarjanumero ja valitse ohjelmistot kun käytänUSB-kaapelia päivittää alle [ Siirrettävä levy ] luettavissa kunnossa ?
A1 : Voit S777 , valitse [Setting ] , siellä on työkalu sarjanumero , tarkistasarjanumero on sama kuinyksiladatut ohjelmistot .

Q2 : Kuinka tehdä, kun popping [ ei voi lukea sarjanumero ] kun olen valitsemalla [Selaa ] ja valitse ohjelmistot kansiot päivitystyökalua päivityksen aikana USB-kaapelilla ?
A2 : Ole hyvä ja valitse [ My computer ] , jos tietokone ei pysty lukemaan [ Siirrettävä levy ] , se tarkoittaa, että tietokone ei pysty lukemaanlaitteen , tallenna tarvittavat tiedostot ja vedäUSB-kaapeli , käynnistä tietokone uudelleen ja kytke uudelleen USB-kaapelilla .

Q3 : Miten tehdä, jos en vedä USB-kaapelia päivityksen aikana ?
A3 : Kytketyökalu tietokoneen USB-kaapelilla , valitse [ Update] in S777 päivitys työkalu reupgrade .

Q4 : Kun viimeistely ohjelmistopäivityksen , se täytyy käynnistää uudelleen päivittäätyökalun , miten tehdä, jos yhteyden katkeamisen kun S777 päivittää ?
A4 : Jos näin tapahtuu ,työkalua ei voi käynnistyä , sinun tulee ottaa yhteyttä valmistusta tai jakelija,[ S777 loade ] tiedosto Valmistaja toimittanut , kun vastaanottaa tiedoston ,toiminta on seuraava:
1 ) Liitä työkalu tietokoneeseenUSB-kaapelilla ja painapikanäppäin samaan aikaan , S777 tulee virta javaloa jopa oikeassa yläkulmassa on punainen ja nopeasti vilkkuvat , kun näet tämän , lopeta painamalla pikakuvaketta näppäintä.
2 ) Avaa [Oma tietokone] , näetirrotettava levyä nimeltä [ CAREENABLE ] , tuplaklikkaa tullalevylle , näettiedoston nimeltä [ S777loade ] .
3 ) Kopioi[ S777 loade ] toimittamat valmistus korvataedellinen.
4 ) Kun korvata tiedoston , suljesiirrettävä levy ja irrota työkalu PC .
5 ) Liitä työkalu tietokonetta uudelleen ( Huom : älä paina pikanäppäin tällä kertaa ) , odota muutama sekunti , työkalu on kytketty päälle ja anna aloittaa näytön automaattisesti .

Tuotteen Link : http://www.obd365.com/wholesale/tuirel-s777-retail-diy-professional-auto-diagnostic-tool.html

Advertisements

About eobd21

I am a car lover and like to repair car by myself, and know more info about car diagnostic tool and other obd2 tools, share these info with everyone.
This entry was posted in Auto Diagnostic Tools. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s