Viisi syytä valita DA – VINA 2534

DA-VINA 2534 onuusi tulokas huhtikuussa 2014 , on OBDII356 . No , mikä on sen ominaisuuksia ja miksi käyttäjät valitsevat sen , täällä minä luetellaan viisi syytä , vastaavasti yhteensopivien protokollien , Useita kieliä käytettävissä , Yksinkertainen ja helppokäyttöinen , Päivitettävissä ja Ajoneuvokattavuus .
DA-VINA 2534
1 . Yhteensopivien protokollien
CAN , FT CAN , ISO ja SCP ( J1850 ) protokollat ovat yhteensopivia DA – VINA 2534 , itse asiassa jotkut kutsuivat J2534 pass -thru -liitäntä , joka on korkean suorituskyvyn .

2 . Useita kieliä käytettävissä
Se on saatavana saksa, venäjä, hollanti , portugali, japani , espanja, italia , Englanti ja kiina ; voit valita yhden , kun asennuskäyttöliittymän .

3 . Yksinkertainen ja helppokäyttöinen
Yksinkertainen ja helppo yhteysJ2534 laitteenajoneuvon OBDII -liitin suoraan ja yhdistääkannettavan kautta 12ft USB-kaapeli käyttöä SDD . Sitä paitsi , lataa uusin J2534 DLL ohjelmistojen tiedostoja verkkosivuilla ja asentaa nämä onSDD Laptop .

4 . Päivitettävissä
Helppo päivittää varten J2534 uuden toiminnallisuuden päivitykset: ladataDiagnostic Associates , mutta sinun täytyy olla tili . Onkouusi versio on saatavilla päivitys , se voi olla käytettävissä .

Toisin sanoensovellus lukee-laite ja kytke Internetissä onko ohjelmistopäivityksiä on saatavilla ja lataa tämälaite , josuudempi versio on olemassa, kunDA App Hub -sovellus on käynnissä , kun olet liittänytlaitteen tietokoneeseen .

5 . Ajoneuvokattavuus (auto edellisvuonna 2005 )
Jaguar Land Rover hyväksytty sae/j2534 pass – thru -liitäntä tukee täysin ajoneuvon linjan JLR Defender , Discovery/LR3/LR4 , Range Rover Sport & Uusi Range Rover Sport , New Range Rover , Freelander/LR2 , Evoque , XJ-350/X351 , XK – X150 , XF , S – Type , X -Type ja F- Type ;

Da-vina 2534 tukee Range Rover ajoneuvon linjan täysin tuettu lisäksi katselu dataloggeri signaaleja sekä ECM ja TCM moduuleja samanaikaisesti 2006MY variantteja .

Lopuksi se kattaa XJ-X300/X308 , XJS , ja XK – X100 , ajoneuvot linja, joka on täysin tuettu lisäksi flash ohjelmointi AJ16 , AJ26 ja AJ27 ECM .

LIITETIEDOT
Laite käynnistyy ajoneuvon
( PWR ) LED alkaa palaa punaisena osoittaakseenDA – Dongle voimanlähteenä .
KommunikoidessaanajoneuvonStatus ( STS ) LED vilkkuu vihreänä .

Siksi , että on kyse uudesta saapumisesta J2534 pass -thru -liitäntä / DA – VINA 2534 , tässä on minun lista valinnan syistä , ja voit saada lisätietoja OBD2 diagnostic  vianmääritystyökalun obd365 , ja tietää omat syynsä saada se . jos tekevät, ota jakaa kanssani täällä.

Advertisements

About eobd21

I am a car lover and like to repair car by myself, and know more info about car diagnostic tool and other obd2 tools, share these info with everyone.
This entry was posted in Auto Diagnostic Tools. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s